Aangenaam, Yannick is de naam

Mijn naam is Yannick, ecologisch hovenier. Enthousiasteling als het gaat om alles wat met groen te maken heeft. Ik ben opgegroeid in Helenaveen, midden in de natuurrijke omgeving van de Peel. Thuis tussen de fruitbomen is de passie voor bomen, planten en alles wat er maar bij komt kijken ontstaan. Hard werken, perfectionistisch ingesteld, secuur en net werk afleveren, daar sta ik voor. Zeer persoonlijk contact, dat is wat je mag verwachten van mij.

Mijn stijl, jouw wensen

Ik heb een eigen stijl, maar luister naar jouw wensen. De natuur z’n gang laten gaan vind ik belangrijk, maar wel in evenwicht. Het is niet dat ik voor onkruid zwicht. Onbekend maakt onbemind is een oud spreekwoord dat helaas vaak geldt in tuinen, maar niets is minder waar. Ik laat je kennis maken met vele planten waar je van zult houden. Deze planten zorgen voor spanning, ze zullen je verrassen en onderscheiden jouw tuin van de rest.